Fisksoppa à la LCHF

Den här soppan åt vi häromdagen och den blev faktiskt väldigt god! Det enda var väl att den var lite väl tjock men därför har jag också skrivit att ni kan späda den med vatten här i receptet.

Ingredienser:
400 g torsk
2 scharlottenlökar
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 fiskbuljontärning
500 ml extra krämig kokosmjölk
saften från en halv citron
ca 2 msk curry eller efter smak
salt, peppar
ev. vatten

Gör så här:
Tina fisken och skär i bitar. Hacka löken och fräs i hop med pressad vitlök, fräs paprika tills den blir lite mjuk. Häll i kokosmjölken, buljongtärningen, citronsaft, smaka av med curry, salt och peppar, låt småkoka i ca 5 min, lägg i fiskbitarna och låt sjuda i 2-3 min. Häll ev. över lite vatten om soppan blir för tjock.
Receptet kommer från lchfrecept.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: