Nyårsmaten 2012

Nyårsafton har aldrig varit särskilt viktig för oss och vi brukar för det mesta jobba! Jag är många gånger hellre ledig på jul än på nyår kan jag säga men om det går blir det i alla fall god mat. Den här nyårsaftonen var vi båda hemma på kvällen och därför blev det god, men enkel mat.
 
 

Juldagen 2012

Den här dagen har spenderats hemma hos mina föräldrar. Det har blivit julbuffé, julklappsutdelning, det vanliga snacket och så. Trevligt som vanligt!
 
 

Julaftons kväll på jobbet

Hoppas ni har haft en härlig dag allesammans! Vi var hos svärföräldrarna fram till ungefär 15.15 då Kristoffer var tvungen att skjutsa mig till jobbet. Det är aldrig roligt att jobba julafton men samtidigt är det ganska mysigt. Det är en härlig atmosfär, folk är glada och vi har dessutom massor av snö som ni ser nedan.
 
 

I bakartagen..

Detta gäng följer med till jobbet!
 
 

Fler julkort

Här kommer några fler julkort:
 
 

Jul på Liseberg

Nu ikväll har vi varit på Jul på Liseberg! Sedan de öppnade vid juletid har jag varit där varje år utom ett, det är nästan som en tradition. Det är så himla mysigt och nu de senaste åren har vi även köpt med oss handgjorda julkulor vid varje tillfälle. Det blir olika varje gång och faktiskt en kul grej att samla på.