Promenad i värmen

Idag har det varit strax över 20 grader här i Borås. Jag är ju inte mycket för värme och sol egentligen men det är skönt att slippa ha så mycket kläder på mig. När jag gav mig ut på promenad på förmiddagen hade jag ändå på mig en jacka och den skulle jag aldrig ha tagit kan jag säga.

Hur som helst blev det en promenad på 7 kilometer som också resulterade i skoskav. Aj!

 

Caesarsallad

Idag gjorde min fina sambo i ordning caesarsallad till oss. Det var ett tag sedan vi åt det men det var lika gott som jag kom ihåg. Denna gången använde vi färdig caesar på påse och den innehåller då sallad, krutonger, dressing och parmesan. Sen steker man bara kyckling själv så det tycker jag är smidigt.
 
 

Gymmet och Kransmossen

Efter ett par varv nere i tvättstugan bar vi oss av till Kransmossen. Ett ställe i Borås med friluftsgård, fotbollsplaner, olika slingor i skogen samt en hinderbana. Jag har faktiskt aldrig varit där förut men vi kommer garanterat att åka dit fler gånger! Det blev ett par kilometer genom skogen och sen avslutades det hela med ett varv i hinderbanan, K och C tävlade och jag filmade spektaklet.

Här nedanför ser ni rören man ska krypa igenom, stockarna man ska gå över och några av väggarna man ska ta sig över. Där finns även ett utomhusgym.

 
 

Save the World

Jag ställde klockan på 8.15 i morse men då hade jag verkligen ingen lust att gå upp. Det är absolut skönare att träna på förmiddagen än på eftermiddagen/kvällen men nu blev det inte så idag. Efter lunch kom jag iväg på ett 2 timmars pass med fokus på överkroppen. Jag har dessutom skön träningsvärk i benen sedan igår så vi får väl se om jag kommer upp ur sängen imorgon ;)

Jag har förresten skapat en ny, skön träningslista på Spotify som jag kör på repeat på gymmet, särskilt ”Save the World” med Swedish House Mafia. Om ni har någon skön träningsmusik att tipsa om så gör gärna det :)


Mumsig smoothie

Både igår och idag har jag gjort denna mumsiga smoothien som består av hallon och blåbär efter smak och tycke, en halv banan, en halv skopa proteinpulver, 250 g kvarg och en skvätt mjölk. Toppat har jag gjort med kokos som jag har fått någon dille på nu! Detta mixas sedan jämnt och dricks.

Ett väldigt enkelt och bra mellanmål om jag får säga det själv!

 

Benpass före jobb

I morse var vi på banken på ett litet möte och därefter sprang jag vidare till Onyx för ett benpass. Jag körde bland annat sumo squats, squats och utfall men det blev även några set i benpressen. Jag är nöjd i alla fall!

Istället för att vänta på bussen bestämde jag mig för att gå hem så det blev både styrka och kondition för mig idag. Skönt! Nu ska jag strax iväg till jobbet. Jag hoppas vädret håller upp ikväll bara!


En promenad runt Kypesjön

Efter jobbet idag blev det en runda runt Kypesjön med min Kris. Han hade dock valt en lite annorlunda outfit för dagen men ja, huvudsaken är att han höll mig sällskap ;) Det blev en promenad på drygt 40 minuter och det var alldeles lagom i värmen!

Imorgon blir det definitivt gymmet för min del och det ska bli så skönt.

 

Kalastårtor

Idag hade vi kalas för Kristoffer som fyllde 27 år i förra veckan. Hans syskon med respektive, föräldrar och även mina föräldrar dök upp och det var väl trevligt.
 
Dagen till ära hade jag gjort cheesecake eftersom Kris älskar det. Det brukar dock bli fryst men nu provade vi en annan variant och den blev rätt bra den också. Kul att dekorera om inte annat!
 
 

Mumsig mellis

Just nu är detta verkligen det godaste mellanmålet! Kvarg med hallon, pumpafrön, cashewnötter och kokos. Mums!
 
 

CrossFit Ladies

Idag åkte jag och Cissi till Onyx för att testa på det relativt nya passet CrossFit Ladies. Det var galet jobbigt men också galet roligt. Det enda som jag tyckte var en nackdel var att varken jag eller Cissi hade gjort detta förut (det var ca 6 stycken till i gruppen som aldrig hade testat) och ändå gick han inte igenom tekniken med oss. Efter passet hade jag aningen ont i mitt ena knä och därför är jag lite rädd att köra passet igen!
 
 

Powerwalk i solen

På eftermiddagen idag gav jag mig ut på en powerwalk i solen. Jag har inte riktigt promenerat här sedan vi flyttade hit så jag utforskade lite vägar och det slutade på cirka 40 minuter. Två pass att casha in idag alltså.
 
Imorgon blir det upp tidigt igen med först träning och sedan jobb 7-15.45. Helg – du är efterlängtad!
 
 

Vi, och ett gäng företagare

Även idag var vi tidigt på gymmet, dock inte lika tidigt som igår. Sambon skulle börja jobba 9 så innan dess tänkte vi hinna träna och det gick bra. Eftersom jag mådde lite illa igår utan frukost i magen åt jag frukost innan idag och har inte känt av något illamående efter det. Idag var det fokus på rygg, axlar, biceps och triceps – överkropp med andra ord. Det gick grymt bra och jag känner mig fortfarande lite halvskakis men händerna är sjukt ömma efter alla övningar!
 
Det blev bland annat axelpress, enarmsrodd på bänk, bröstpress, rodd, triceps curl och biceps curl. Och dessutom i de nya, fina skorna.
 
Vi hade dock prickat exakt samma tid som flera företagsmänniskor för helt plötsligt vällde det in gubbar och i vårt omklädningsrum hade kvinnorna brett ut sig mer än tillräckligt. Det var bara på med skorna och hem och duscha!