Göteborgs Filmfestival

Idag har jag varit iväg på Göteborgs Filmfestival. Jag hämtade ut pressbiljetter, såg ett par filmer och strosade omkring i ett superkallt Göteborg. Jag har aldrig besökt festivalen förut så det var trevligt men jag var inte så nöjd med service från arrangörerna och personalen. Hur som helst, nu är jag hemma igen och ska slänga mig i bingen! Det är en dag imorgon också.
 
 

En resa är bokad!

Idag har vi bokat en resa för sommaren som också blir som en bröllopsresa för oss. Den 11 juni åker vi nämligen en vecka till Alcudia, Mallorca och njuter. Vi har valt ett lägenhetshotell som ligger ungefär 500 meter från stranden. Vi tänkte att det kunde vara skönt att göra sin mat själv, när man själv känner för det och slippa passa frukosttider. Senast jag bodde på ett lägenhetshotell var på Kreta 2006 och då fungerade det väldigt bra så vi får väl se. 
 
Nu ska resan bara betalas ockå!
 
Bild: Fritidsresor.se

Våra vigselringar

Våra vigselringar har kommit och jag är så nöjd! Jag längtar verkligen till den 10/6 nu så jag får bära den varje dag. Ringarna är gjorda i titan och Kristoffer kommer ha en enkel, slät ring medan jag har tre stenar i min. Vi är inte så mycket för det där överpampiga så dessa passar oss alldeles utmärkt!