Ny frisyr och färg

Idag har jag varit hos frissan och både klippt och färgat. Jag kände för något som stod ut lite i den gråa hösten så det blev en härligt röd nyans. Efter lite diskussion blev det också en sidecut. Jag är grymt nöjd med resultatet men vi får väl se hur länge jag orkar hålla kvar det. 
 
 

På restaurang Köket

Häromdagen var vi på Restaurang Köket här i Borås. Vi har varit där en gång tidigare och tyckte då att det var så bra eftersom man där kan bestämma sina tillbehör själv. Man väljer en köttbit, en sås och sedan två tillbehör. Jag valde till exempel bearnaisesås, grillad tomat och stuvad savoykål och Kristoffer tog coleslaw och en liten sallad som tillbehör. Väldigt smidigt om det är något man inte tål eller om man inte äter kolhydrater till exempel!
 
Vi var mätta och nöjda med besöket :)
 

Förmiddagens träningspass

Idag blev det ett förmiddagspass för mig på gymmet och det var riktigt skönt. Jag var i stort sett ensam så jag kunde lägga upp passet precis som jag kände för.
 
Nu är jag hemma igen, snart dags för lunch och sen får vi se vad som händer under dagen!
 
 

På PT-huset

Eftersom jag är anställd i kommunen får jag en friskvårdsbidrag varje år på 1500 kronor. Denna gång valde jag att lägga det på ytterligare ett gymkort, nu på PT-huset i Knalleporten. Ett mindre gym och med färre maskiner och pass men kanske ett något mer personligt. Jag var där och tränade idag och det blev ett hårt kettlebell-pass.