Santorini, dag 2

Idag sov vi lite längre än planerat och åt därefter en god hotellfrukost. Sen la vi oss vid poolen ett par timmar, där vi för övrigt var helt ensamma. Poolen på hotellet är i princip iskall och består av saltvatten så det är inte så väldigt behagligt men man ska i alla fall inte klaga på att man svalkar sig. Innan lunchen tog vi en dusch på rummet och slappade lite. Sedan gick vi tillbaka till hotellrestaurangen och beställde varsin gyrostallrik.
 
 
På eftermiddagen och kvällen gick vi en bra bit längs stranden mot Perissa men vi är inte säkra på om vi kom dit eller ej. Det blev i alla fall galet varmt så när vi var tillbaka vid hotellet igen blev det ett dopp i poolen direkt.
 
På kvällen blev det ett besök på den italienska restaurangen L'Opera Di Costa. Jag beställde ravioli, som var galet gott, och Kristoffer valde grillad lax med ris. Vi fick in en lite skum förrätt också som inte riktigt var som jag hade tänkt mig men ändå helt okej, lite som zucchinirullader med tomatsallad inuti. Vi slog på stort och tog en pannacotta till dessert. Väldigt gott och dit går vi definitivt tillbaka!
 
 
Väder: Lite blåsigt, sol, 30+ grader

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: